Tags: netsis erp

Netsis ERP: Anadolu Etap Netsis ve Dengenet'i tercih etti.

Türkiye'nin önde gelen meyve yetiştiriciliği ile  meyve püresi ve konsantresi üretimi yapan , Anadolu Holding ve Özgörkey Holding ortaklığı ile faaliyetlerini sürdüren Anadolu Etap tüm iş süreçlerinin takibinde Netsis Enterprise ürünlerini ve Dengenet d… more »

Bulutunuz Eksik Olmasın

Belki de daha önce hiç duymadığımız fakat son zamanlarda görsel ve yazılı basındaki “Turkcell Akıllı Bulut“ reklamlarıyla iyiden iyiye kafamızda yer eden bir  kavramı ve bu kavramın kimlere neyi sağladığını  açıklamaya çalışalım. Nedir şu “Bulut” dedik… more »

Dengenet Duyuru: Netsis BA ve BS Formlarında Versiyon Sorunu

8 Eylül 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 418 sıra numaralı Vergi Usul Kanunu  Genel Tebliği çerçevesinde BA ve BS formlarını da içeren bir takım değişiklikler yapıldı. Bu tebliğ kapsamında dışarıdan alınan beyanname formatlarında da değişikliğe g… more »

Dengenet Haber : Sil-ka ERP Projesi Canlı Kullanım Aşamasında

Sil-Ka markası ile membran kapak sektörünün önemli ve büyük üreticilerinden olan Karadeniz Pres Mob. İnş. ve Oto. San. Tic. Ltd. Şti. ve 8 şubesi ile Netsis Enterprise ürünü yönetmeye başlamıştır. Nitrofis tarafından geliştirilen membran kapak sektörün… more »

Neden B2B

Günümüzde işletmelerin müşteri veya tedarikçileri arasında işbirliğini sağlamak için en önemli ihtiyaç,  süreçlerin elektronik ortamda, güvenilir biçimde ilgili kişi veya firmalara sunulmasıdır. İşletmeler arası iletişimi, süreçlerin yönetimini sağlayan… more »