Tags: b2b

Netsis Script : Standart Netsis Raporlarının Formatlarını Değiştirme

Netsis'de rapora vbscript kodlar eklenerek güzelleştirilebiliyor
Netsis'de alınan standart bir rapora vbscript kodlar eklenerek raporun görüntüsünde iyileştirmeler yapılabilir.
Netsis Enterprise ürününde dinamik kodlama yapılabildiğinden, standart bir rapor bile alındıktan sonra, raporun bitiş kısmına vbscript kodlarla yeni kolonlar eklenebilir, raporda olmayan başka veriler rapor getirilebilir ve hatta hücre renkleri değiştir… more »

Netsis B2B Toplu Sipariş Girişi : Excel Toplu Sipariş Oluşturma

  Otomotiv sektörünün önemli yedek parça tedarikçilerinden İntermobil için geliştirmiş olduğumuz B2B projesi içerisine excel üzerinden toplu şekilde siperiş verme  sistemini  entegre ederek , oluşturulan sistemi kullanıcılar için daha kullanışlı hale ge… more »

Dengenet Duyuru : Yudum EDI (Electronic Data Interchange) Projesi

Türkiyenin en büyük ayçiçek , mısır ve zeytinyağı üretici olan Yudum Gıda, zincir mağaza müşterine ait  tüm siparişlerini , BizOfis ve MAPEDI üzerinden Dengenet EDI aktarım programı aracılığı ile   Netsis Enterprise ERP sistemine entegre etmiştir.   more »

Dengenet Duyuru : Yudum Netsis B2B Projesi

Türkiyenin en büyük ayçiçek , mısır ve zeytinyağı üretici olan  Yudum Gıda B2B süreçlerini Netsis B2B sistemi ile yönetme kararı aldı . more »

Neden B2B

Günümüzde işletmelerin müşteri veya tedarikçileri arasında işbirliğini sağlamak için en önemli ihtiyaç,  süreçlerin elektronik ortamda, güvenilir biçimde ilgili kişi veya firmalara sunulmasıdır. İşletmeler arası iletişimi, süreçlerin yönetimini sağlayan… more »
1 2 »