Category: Netsis ERP

Dengenet Duyuru : Oto İsmail, Netsis ve Dengenet ile ilerliyor.

Otomotiv yedek parça sektörünün lider firmalarından Oto İsmail; Netsis süreçlerinde Dengenet ile ilerleme kararını aldı. Bünyelerinde uzun yıllardır kullanmakta oldukları Netsis ürünlerini, Dengenet'in sektörel deneyimi ile birleştirerek uçtan uca ente… more »

Netsis ERP: Anadolu Etap Netsis ve Dengenet'i tercih etti.

Türkiye'nin önde gelen meyve yetiştiriciliği ile  meyve püresi ve konsantresi üretimi yapan , Anadolu Holding ve Özgörkey Holding ortaklığı ile faaliyetlerini sürdüren Anadolu Etap tüm iş süreçlerinin takibinde Netsis Enterprise ürünlerini ve Dengenet d… more »

Netsis Bilgi Özel Parametre : E-posta ssl / tls port tanımlamaları

  Sorun  :   Mail sunucu  tarafında  tls ve ssl (transport layer security) iletişim protokolü ile Netsis içerisinden e-posta gönderimi  yapılması isteniyor . Çözüm : Özel Paramtre tanımlamalarında aşağıdaki tanımlamanın yapılması gerekir. GrupKodu … more »

Dengenet Duyuru: Netsis BA ve BS Formlarında Versiyon Sorunu

8 Eylül 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 418 sıra numaralı Vergi Usul Kanunu  Genel Tebliği çerçevesinde BA ve BS formlarını da içeren bir takım değişiklikler yapıldı. Bu tebliğ kapsamında dışarıdan alınan beyanname formatlarında da değişikliğe g… more »

Dengenet Haber : Bakırcı Otomotiv ERP süreçlerini Netsis Enterprise ile takip ediyor .

Otomotiv  servis sektörünün  en büyük altyapı sağlayıcısı olarak faaliyet  gösteren  ve "garagineering" kavramının yaratıcısı    Bakrıcı Otomotiv  ERP süreçlerini Netsisi Enterprise çözümü ile takip etme kararı aldı .  more »
1 2 3 »